Home » Browser Hijackers, Removal » Kako To maknuti Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Kako To maknuti Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Ne mogu Ukloni Enclosely.info Preusmjeravanje ? Ova stranica sadrži detaljne Enclosely.info uklanjanje upute!

Postoji nešto sumnjivo o web stranici Enclosely.inf . Ako je cura gore na vašem ekranu, pripremiti za nevolje. Izgled ove stranice ukazuje na prisustvo gadno preglednik otmičar. Enclosely.info otmičar ulazi vaše računalo u potpunoj tišini i oslabljenu. Ovaj parazit je programiran da preuzme vaš web preglednik i pretvoriti u sredstvo za prikazivanje oglasa. Otmičar je ubrizgao raznih oglasa na svakoj web stranici opterećenja, Pauzira online videa za reklame, i, naravno, preusmjerava web promet na sponzorirane web stranice. Što je najgore, taj uljez ima tendenciju da se više agresivni kako vrijeme prolazi. To može uništiti vaše iskustvo pregledavanja u sekundi. Parazit snage toliko skrenuti pažnju na svoje žrtve svog preglednika ne uspijevaju ih ispravno prikazati. Jadni preglednik će zamrznuti i pad sustava frekventno. Neće moći ništa obaviti. Otmičar će vas ometaju predaha. Ipak, ako imate Čelične živce, misliš da možeš jednostavno ignorirati uljeza. Pa, nemoj to raditi. Enclosely.info otmičaru ne treba tolerirati. Je više od smetnja. To je vrlo opasno. Ovaj parazit prikuplja informacije o vaše ponašanje na internetu. Prati podatke vezane uz preglednik i pohranjuje prikupljene informacije na udaljenom serveru. Parazit zna svaki vaš korak line. Koje web stranice posjećujete, što video gledati, napravite upite što traži. Ovi podaci možda ne štrajk kao previše osjetljiv, ali sposoban oglašivač treba vrlo malo uspješno ciljati pomoću prilagođenih marketinških kampanja. Što misliš da će se dogoditi ako oglašivač ima loše namjere? Brojne varalice koristiti otmičar i svoje resurse kako bi Namamili žrtve na on-line sheme. Ne mogu igrati svoju sreću. Enclosely.info otmičar pretvara u laka meta. Zaštitite se! Odmah uklonite taj uljez!

remove Enclosely.inf

Kako sam dobiti okužen sa?

Enclosely.info otmičar prevareni u njega instalirate. Ovaj parazit ne može se instalirati. To, uostalom, nije genijalno virus. Otmičar je jednostavna računalne aplikacije. I baš kao i bilo koje druge app, to treba tvoj (korisnika) odobrenje da se instalira. To ne treba se pitati otvoreno. Taj uljez pita šugava mogući način. Krade vaše dopuštenje. Ključ je njihova uspjeha je nepažnja i nemar. Ne bi svoj posao lakšim. Umjesto toga biti oprezan. Možete spriječiti ovaj parazit uspijeva. Sve što trebate učiniti je da bude malo oprezniji. Pogotovo kada instalirate nove programe. Uvijek se odlučiti za mogućnost napredne instalacije u Čarobnjaka za instalaciju. Ako je dostupna, svim sredstvima, odaberite ga. Programeri često priložiti dodatni programi tereta datoteke svoje aplikacije. Pod napredne postavke, Prikazat će se popis svih dodataka koji ćete ugraditi. Isključite ih. Češće nego ne, tih third-party aplikacije su zlonamjerni. Osim toga, ako zaista mi trebaju, bi preuzeli ste ih sami. Dakle, poništite odabir svih neželjenih aplikacija. Provjerite da li znate što dajete dopuštenje da. Pročitajte uvjete i Conditions/ krajnji korisnik Licencni ugovor (EULA). Ako opazite išta neobično, prekidajte instalaciju odmah. Ovo je Računalo, odlučiti što biti instaliran na to. Ne daj drugima donijeti odluku za tebe. Ostali malware načina distribucije treba držati oko vanjska strana za su dobri stari spam elektronička pošta, bujica i lažni ažuriranja. Samo možete spriječiti ove metode uspeva! Uvijek učiniti tvoj Ustrajnost!

Zašto je to opasno?

Enclosely.info otmičar je opasan da bi trebao ostati vaše računalo. To je vrlo nametljiv i neugodno. Ipak, to je jednako opasno. Otmičar je sigurnosni mehanizam. Ne provjeriti oglasa Prikazuje tako slobodno. Ni to provjeriti oglašivača oglasa. Brojne varalice iskoristite ovaj parazit. Oni koriste za širenje varljiv i zabludu oglasa. Oni također Preusmjeravanje web prometa upitne web stranice. Neprovjerena reklama u najboljem slučaju mogu nastati neopravdan očekivanja. U najgorem slučaju, to će vas preusmjeriti na zaražene web stranice. Jedan klik je sve što je potrebno za preuzimanje virusa. Također, otmičar možda vas preusmjeriti na muljaža web stranice. Banditi ciljati svoj novčanik. Oni su spremni učiniti sve što je potrebno da biste dobili svoj novac. A otmičar je velik alat u svoj arsenal. Ovaj parazit je proboj osiguranja. To izlaže na brojnim online prijetnji. Ne mogu igrati svoju sreću. Uklonite Enclosely.info otmičar prije mami u neke sheme! Ne oklijevajte da ga izbrisati. Otmičar ne mogu poboljšati doživljaj pregledavanja. Njegovo uklanjanje s druge strane, neće. Parazita nema, vaš preglednik će obaviti velik dio brže. Primijetit ćete da tvoj Internet povezivanje je također brže nego prije. Dakle, ne gubite vrijeme! Vrati se u kontrolu vašeg web preglednika. Očistite ga zauvijek!

Kako ukloniti Enclosely.info virus

Enclosely.info infekcije posebno dizajniran da zaradite novac da njegovi tvorci jedan način ili drugi. Specijalisti iz raznih antivirus tvrtke poput Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, itd savjetovati da je bezopasan virus.

Ako radite točno korake ispod bi trebao biti u mogućnosti to maknuti u Enclosely.info infekcije. Slijedite postupke istim. Molim vas, razmislite o ispis ovog vodiča ili imaju neko drugo računalo na raspolaganju. Ti treba USB štapića ili CD-a.

Korak 1: trag Enclosely.info u memoriji računala

Korak 2: Pronađite Enclosely.info početak položaj

Korak 3: Izbrišite Enclosely.info tragove iz Chrome, Firefox i Internet Explorer

Korak 4: poništavanje šteta ispunjavanja mimo virus

KORAK 1: Naći Enclosely.info u memoriji računala

 • Otvorite Task Manager pritiskom CTRL + SHIFT + ESC tipke istovremeno
 • Pažljivo Pregledajte sve procese i prestati sluti sam sebe.

end-malicious-process

 • Zapišite lokaciju datoteke za kasniju uporabu.

Korak 2: Pronađite Enclosely.info početak položaj

Otkriti skrivene datoteke

 • Otvorite bilo koju mapu
 • Kliknite na “Organizirati” gumb
 • Odaberite “Savijač i traženje opcije”
 • Odaberite karticu “Pogled”
 • Odaberite “Pokazivanje skriven Kartoteka i savijač” izbor
 • Se ne da nadzirati “Sakrij zaštićen operativni sistem Kartoteka”
 • Kliknite “Apply” i “OK” gumb

Čist Enclosely.info virus from windows registry

 • Kada operativni sustav učita Pritisnite istovremeno Windows Logotip gumb i R ključ.

win-plus-r

 • Dijaloški okvir bi trebao otvoriti. Tip “Regentstvo”

regedit

Ovisno o tvoj OS (x86 ili x64) ploviti to:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] ili
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] ili
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • i brisanje zaslona ime: [RANDOM]

delete backgroundcontainer

 • Zatim otvorite vaš istraživač i ploviti to: %appdata% savijač i izbrisati zlonamjerni izvršnu datoteku.

Očistite datoteku HOSTS da biste izbjegli neželjeni browser Preusmjeravanje

Idite na %windir% /system32/ Drivers/ etc/ domaćin

ako su sjeckan, bit će spojen na dnu stranim IP adrese. Bacite pogled na Link:

hosts-redirect-virus

3. korak: Očistite Enclosely.info tragove iz Chrome, Firefox i Internet Explorer

 • Otvoren Google Chrome

 • U Glavnom izborniku, odaberite alati

Zatim proširenja

 • Ukloni Enclosely.info klikom na mali koš za smeće
 • Vraćanje Google Chrome brisanjem trenutnog korisnika kako bi bili sigurni da ništa nije ostalo
 • disable Enclosely.info from chrome

  • Otvoren Mozilla Firefox

  • Pritisnite istovremeno Ctrl + Shift + A
  • Onemogućiti neželjeni Protezanje
  • Idite na pomoć
  • Zatim otklanjanje informacije
  • Kliknite na nanovo naoštriti krijesnica

  remove Enclosely.info from firefox

  • Otvorite Internet Explorer

  • U gornjem desnom kutu kliknite na ikonu
  • Kliknite na Internet opcije
  • Idite na alatne trake i proširenja i onemogućiti nepoznate ekstenzije
  • Odaberite na napredan kartica i kliknite na Reset

  remove Enclosely.info from ie

  • Ponovo pokrenite Internet Explorer

  4. korak: Poništavanje štete od Enclosely.info

  Ovaj Virus može mijenjati DNS postavke.

  Pozornost! to može slomiti vaše internet veze. Prije nego promijenite DNS postavke da biste koristili Google javni DNS za Enclosely.info, budite sigurni da napiši trenutne adrese poslužitelja na komad papira.

  Za popraviti štete od virusa potrebno je da učinite sljedeće.

  • Kliknite na Windows Start gumb za otvaranje Izbornika Start, u okvir za pretraživanje upišite upravljačka ploča i odaberite Control Panel u rezultatima Prikazuje iznad.
  • Idite na mrežu i Internet
  • Zatim mreža i šerif Centriranje
  • Zatim Promjena postavki Prilagodnika
  • Desnom tipkom miša kliknite na aktivnu internet vezu i Pritisnite svojstva. Na kartici Networking pronaći Internet protokol verzije 4 (TCP/ IPv4). Lijevi klik na to i onda kliknite na svojstva. Obje mogućnosti bi trebao biti automatski! Prema zadanim postavkama to treba biti postavljen na “automatski pribavi IP adresu” a druga za “nabavljanje DNS Poslužitelj adresa automatski!” Ako oni nisu samo ih promijeniti, no ako ste dio domene mreže trebali bi kontaktirati vaše Domene Administrator postaviti te postavke, inače na internet vezu će razbiti!!!

  Morate očistiti sve vaš preglednik prečaci kao dobro. Učiniti da morate

  • Pravo kliknite na prečac u vaš ljubimac preglednik, a zatim odaberite svojstva.

  safebrowsing-biz-shortcut-removal

  • u cilj polje Ukloni Enclosely.info argumenta a zatim primijeniti promjena.
  • Ponovite to sa prečaci u vaš browser.
  • Provjeriti tvoj raspored zadaća osigurati virus neće preuzimati sama opet.

  Kako trajno ukloniti Enclosely.info Virus (automatski) uklanjanje vodič sastanak

  Molim te, imati na umu da nakon što su zaraženi jedan virus, to ugrožava vaš sustav i neka sva vrata širom otvorena za mnoge druge infekcije. Da provjerite priručnik uklanjanje je uspješno, Preporučujemo korištenje slobodan skaner od bilo kojeg profesionalnog antimalware programa za identifikaciju mogućih registra ostatke ili privremene datoteke.

  This article was published in Browser Hijackers, Removal. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2020 virusistrazivanja.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in